Empresa

Imatges de Liderou
Imatges de Liderou
Imatges de Liderou
Imatges de Liderou
Imatges de Liderou

Des dels peus de la Mare de Déu del Mont, a la província de Girona, Liderou produeix i distribueix ous de máxima frescor i qualitat els 365 dies de l’any.


Qualitat per tradició des de 1.900

Un negoci familiar basat en més d’un segle de tradició avícola, Liderou ha crescut fins a esdevenir el productor principal de les comarques gironines i un dels líders a Catalunya.


Garantia de qualitat, modernitat i servei

La nostra experiència ens avala per a oferir-vos la gamma més completa d’ous de producció alternativa en l’entorn natural privilegiat de les comarques gironines.
El nostre centre de producció disposa de les tècniques més modernes i avançades per als controls de qualitat i l’envasat de l’ou.
El nostre servei és proper, de la granja al plat, recollint els ous diàriament que l’endemà ja arriben als establiments i fins a les cuines dels consumidors.


La gamma més complerta i innovadora

Oferim la gamma d’ous més complerta produïda a les comarques gironines. A més de les varietats clàssiques, de pagès i dels ous ecològics, oferim varietats especials gourmet i també d’ous de guatlla.
La varietat Liderou “pica a terra” és una gamma exclusiva i innovadora al territori. Les nostres gallines recuperen els seus espais naturals, volant lliurement i utilitzant ponedors per a posar els ous. Apostem pel benestar animal i estem convençuts que aquest es veu reflectit en el sabor i els valors gastronòmics de l’ou.


LIDEROU participa en la investigació i desenvolupament de projectes cofinançats per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) dins del marc RIS3CAT

Acció - Generalitat de CatalunyaUnió Europea