Notícia

Acompanya’ns al Forum Gastronòmic Barcelona per saber què es cou al sector dels ovoproductes

Acompanya’ns al Forum Gastronòmic Barcelona per saber què es cou al sector dels ovoproductes


2019-11-04

Us convidem a venir a descobrir les novetats que presentem pels professionals del canal Horeca durant la cita més important del sector gastronòmic català del 2019 i que, sota el lema ‘(RE)pensar la gastronomia’, vol reflexionar sobre el moment gastronòmic actual, impulsar el talent i els negocis sostenibles. Vine a visitar-nos i coneixeràs tot el que es cou al sector dels ovoproductes, al qual també apostem pels ous de gallines criades a l’aire lliure.

El recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acollirà del 18 al 20 de novembre  300 expositors, sessions formatives, xerrades, premis i demostracions de cuina en directe per a tots els gustos, amb la participació de 45 prestigiosos xefs que sumen més de 30 estrelles Michelin. 
 
Com ja vam avançar durant la Nit Gourmet, aquest any presentem com a principal novetat pel canal Horeca els nous «ous poché confit» de gallines criades a l’aire lliure, una aposta per aquest sistema de cria també als nostres ovoproductes, que ja havíem incorporat als ous poché i cuits, així com a l’ou pasteuritzat ecològic.
 
Amb aquesta nova incorporació podem assegurar, sens dubte, que oferim la gamma més variada d’ovoproductes amb aquest sistema de cria del mercat nacional, adaptant-nos als nous hàbits de consum així com les darreres tendències a les cuines professionals. Un producte i tres punts de cocció: de poché a cuit passant per un punt intermedi, de textura inèdita i cremosa, que de ben segur facilitarà la feina dels xefs, al gust de cada comensal.
 
Ens trobaràs a l’estand de Catalonia Gourmet (Pavelló 8-B232), juntament amb altres socis, dins l’Espai Catalunya, un àrea promoguda entre Prodeca, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona, on participaran més de 100 productors locals. Un aparador perfecte per mostrar les propostes més innovadores del nostre territori i posar en comú les tendències emergents de la cuina i la restauració professional. Trobareu el programa i la descripció de totes les activitats al següent enllaç.
 

T'hi esperem!!!!

Últimes Notícies