Notícia

Clara d'ou, l'aliada dels esportistes

Clara d'ou, l'aliada dels esportistes


2019-01-21

T'agrada fer esport i encara no has tastat la nostra clara d'ou pasteuritzada? Com saps, la clara d'ou és un aliment molt ben valorat pels esportistes ja que aporta un alt contingut de proteïnes d'alta qualitat, no conté greixos i afavoreix el desenvolupament de la massa muscular.

A més de proteïna de la millor qualitat, la clara d'ou conté altres nutrients necessaris per al nostre organisme, especialment si fas esport, com ara aminoàcids essencials per al desenvolupament muscular. Al no contenir gens de greix ni carbohidrats, també té molt poques calories, només 20! A més, l'ou és un aliment molt saciant, una característica que el fa molt recomanable en persones que segueixen dietes hiperproteiques o per aprimar-se.
 
Per totes aquestes raons, molts esportistes incorporen la truita de clara d’ou en els esmorzars. Hi ha qui l’anomena “truita avorrida”, però et donarem alguns trucs per enriquir-la i que es converteixi en el teu esmorzar perfecte: afegeix-hi herbes aromàtiques com coriandre, julivert o cibulet; salta xampinyons o pebrots de diferents colors, o posa-hi uns trossets de gall dindi. Si la vols més cremosa afegeix-hi una cullerada de formatge per untar descremat. I si ets més de dolç, incorpora-hi unes cullerades de flocs de civada i, una vegada quallada, amb un toc de mel, tindràs unes coques de civada sanes, lleugeres i… boníssimes!
 
La clara d'ou pasteuritzada Liderou, que pots trobar al teu supermercat habitual, és una alternativa a la clara d'ou fresca elaborada a partir d'ous de gallina frescos de la màxima qualitat i amb les mateixes propietats nutricionals i culinàries, però amb una alta durabilitat: 180 dies sense necessitat de fred. Això sí, una vegada oberta, s’ha de conservar a la nevera entre 0 i 4° per un màxim de 3 dies. A més, la pots congelar en monodosis per poder utilitzar-les quan les necessitis. Pràctic i econòmic!
 
Ja no hi ha excuses per a no menjar sa, especialment si fas esport. 
 
 

Bon profit #EggsLoversLiderou

 

Últimes Notícies