Notícia

Entrega del premi del sorteig de Nadal

Entrega del premi del sorteig de Nadal


2017-01-20

El passat Nadal, vam voler agrair la vostra fidelitat amb el sorteig a la nostra pàgina de Facebook d’un premi deliciós: un curs a l'Escola de CuinaTELVA i un lot de productes de la nostra gamma d’ous Liderou

El sorteig va tenir una alta participació però entre tots els participants l’afortunada va ser l’Anna Biscarri, de Barcelona. L’Anna és comunicadora i community manager, mare, esportista i tota una ‘cuinetes’ des que era molt petita.

Ens va confessar que si hagués d’escollir un plat elaborat amb ous, no sabria si decidir-se per la truita de patates o els ous al plat, dos receptes molt tradicionals de la nostra cuina però que sempre són un encert segur a taula.

L’Anna ens va dir que li feia molta il•lusió aquest premi i que de ben segur amb el que aprengui a l’Escola de Cuina TELVA i el lot de productes en farà moltes noves receptes. Però la primera, de ben segur, serà una truita gegant per a tota la família.

A la imatge, podeu veure al nostre Director Comercial de Barcelona, Enric Vidal, en el moment d’entregar el premi a la guanyadora del sorteig.

Moltes felicitats Anna, i moltes gràcies a tots aquells que veu participar! Estigueu molt atents a les nostres xarxes socials perquè potser la propera vegada podeu ser vosaltres els afortunats.

Bon profit!!

Últimes Notícies