Notícia

Un bon comercial ha de saber escoltar, transmetre els valors de marca i no perdre mai la curiositat

Un bon comercial ha de saber escoltar, transmetre els valors de marca i no perdre mai la curiositat


2020-05-13

Avui reprenem les nostres entrevistes de “Gent de l’Ou” parlant sobre el nostre departament comercial, que desenvolupa una tasca essencial dins la nostra estructura empresarial. Coneguem una mica millor com treballen els nostres comercials amb el responsable del departament des de fa més de 30 anys, Josep Mª Vidal. La vinculació amb el món dels ous li ve de lluny:  va formar-se a la botiga que tenia el seu pare a Barcelona, majorista d’ous i, des de molt jove,  va venir a treballar amb nosaltres.

Quina tasca feu al departament comercial de Liderou i com és el vostre dia a dia?
 
La nostra activitat diària és donar resposta a la demanda dels nostres clients amb el millor servei i atenció possible, cercant sempre l’excel·lència. Sortosament, la nostra empresa està molt arrelada al territori i amb els nostres clients mantenim una relació de fa molts anys, fet que ha reforçat la confiança en la nostra gamma de productes, una de les més completes del mercat. A la majoria d’ells els servim directament des del centre de classificació, després de recollir les seves comandes i organitzar coordinadament la distribució. Fem una atenció telefònica molt personalitzada en la majoria dels casos.
 
Quines aptituds ha de tenir un bon comercial en un sector com el nostre, l’avicultura?
 
No crec que un bon comercial en el nostre sector hagi de tenir unes aptituds especials respecte un altre: ha de saber escoltar, transmetre els valors de la marca de forma clara i emocional... i no perdre mai la curiositat per detectar les oportunitats més estratègiques i avançar-se als desitjos dels clients actuals i potencials. Les oportunitats de venda poden estar davant dels nostres ulls, però les hem de saber veure. I, sobretot, cal tenir una capacitat innata de convèncer!
 
Com ha influït la tecnologia a la vostra feina?
 
Sens dubte, el que ens han facilitat les noves tecnologies és la comunicació amb els clients així com la difusió de missatges. Ara disposem de xarxes socials que ens permeten tenir una conversa directa amb el consumidor final i entendre les seves necessitats i inquietuds, i això ens ajuda molt alhora de llençar nous productes com a complement a la nostra tasca comercial tradicional. 
 
Quin és el perfil del client de Liderou?
 
Els nostres clients tenen un perfil molt variat,  des de la petita botiga de barri al supermercat, passant per empreses de càtering, hotels i restaurants, i sense oblidar les empreses elaboradores. Per donar resposta a tots ells, oferim una de les gammes més variades i completes del mercat. 
 
Ha afectat a l’activitat de Liderou la crisis sanitària del covid-19 que estem vivint? 
 
Hem realitzat cada dia una tasca molt important per garantir l’atenció de totes les comandes, treballant moltes hores i amb un esforç molt gran de tot l’equip. Estem molt agraïts a tots els integrants de Liderou que han respost amb tot el coratge i dedicació en una situació gens fàcil.
 
Quines mesures especials s’han adoptat per garantir la seguretat, tant dels treballadors com dels aliments?
 
Seguint les recomanacions sanitàries regionals i nacionals i amb l’assessoria de la Federació Avícola Catalana (FAC) hem posat en marxa diverses mesures per incrementar la prevenció: distribució d’EPIS adequats als nostres treballadors, instal·lació de mampares de separació a les recepcions de les nostres instal·lacions, garantia de la presència de desinfectant de mans, increment de la desinfecció de superfícies amb productes virucides, anul·lació de visites comercials presencials (incrementant les gestions telemàtiques en la mesura del possible), restricció i control de la presència de personal extern i formació als nostres treballadors per a la correcta aplicació aquestes mesures. A aquests mesures s’afegeixen les bones pràctiques d’higiene i distanciament social i el protocol establert en cas de tenir símptomes o si s’ha estat en contacte amb persones que hagin donat positiu, aplicables a la població en general. 
 
Pel que fa a la seguretat dels aliments, cal afegir que està garantida pel nostre sistema de qualitat i seguretat alimentària, que compleixen amb certificat IFS, que ha mantingut els mateixos criteris i requisits durant l’estat d’alarma.
 
Està assegurat l’abastiment d’ous als punts de venda? 
 
Ara per ara, el consumidor pot estar ben tranquil que trobarà els seus ous Liderou de preferència als punts de venda. La distribució està totalment assegurada, de fet, hem sigut capaços de donar resposta a un increment de la demanda d’ous de més del 40%, según Inprovo, durant el període de confinament. Des d’aquí també volem donar les gràcies als consumidors i a la cadena de distribució per mantenir la seva confiança en els moments difícils.
 
Finalment, quins valors són els que més aprecien els clients de Liderou?
 
Modestament, crec que la confiança , proximitat i esperit de servei.
 

El test dels #EggsLoversLiderou

Quin és el plat amb ous que més li agrada? L’ou ferrat.

Ous: per esmorzar, dinar, berenar o sopar? A totes hores!!!

Quants ous menja a la setmana? Els que em venen de gust, sense restriccions, més enllà de les que dicta el sentit comú i dins d’una dieta equilibrada... M’encanten! 

Expliqui’ns el seu truc definitiu a la cuina per cuinar ous. Que siguin ben frescos.

La truita de patates, amb o sense ceba? Amb ceba. 

Els ous ferrats, amb ‘puntilla’ o sense? Sense, perquè els digereixo millor.

I la pregunta del milió: què va ser primer, l’ou o la gallina? Jo diria que l’ou.

 

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Coneix la campanya ‘Gent de l'Ou’:
www.inprovo.com/gente-del-huevo
@la.hueveria (Instagram)
@lahueveria_ (Twitter) 

Últimes Notícies