Notícia

‘Tornem a casa’ per participar al Fòrum Gastronòmic de Girona

‘Tornem a casa’ per participar al Fòrum Gastronòmic de Girona


2018-11-05

Els germans Torres diuen que participar al Fòrum Gastronòmic “és com ser a casa”. I per això, com a empresa gironina amb una llarga tradició arrelada al nostre territori, ens fa especial il·lusió tornar a participar per segona vegada a aquesta trobada, considerada una de les més importants i prestigioses del món. Us hi esperem del 18 al 20 de Novembre al Palau de Fires i Congressos de Girona.

Aquest any, el Fòrum Gastronòmic Girona 2018 es presenta amb moltes novetats com els premis Incit'up, els primers d'innovació de startups del sector alimentari atorgats pel Clúster Foodservice, que se sumen als ja habituals InnoFòrum, que reconeixen el producte més innovador, el packaging més creatiu i el sabor més original.
 
El programa tornarà a incloure xerrades, tallers i showcookings dels grans noms de la cuina actual com Joan Roca, Jordi Cruz, Iolanda Bustos, Lucía Freitas, Paco Pérez, Marc Ribas o el darrer premi Gourmet Català de l’Any atorgat per Catalonia Gourmet durant la passada Nit Gourmet, Nandu Jubany.

Al costat d’altres marques innovadores i de noms tan reconeguts de l’esfera gastronòmica, tenim el plaer de presentar les darreres incorporacions a la nostra àmplia gama de productes: la renovada imatge gràfica del pack de 6 unitats dels ous de pagès de les nostres gallines criades a l’aire lliure; així com els ous trufats que, sens dubte, seran l’estrella dels àpats d’aquest Nadal, i la clara pasteuritzada, la delícia dels pastissers. Tots ells, productes que ja havien tingut una excel·lent acollida durant la passada edició d’Alimentària. Recorda que pots visitar la nostra botiga on line per rebre’ls a casa en un clic.
 
A més, per premiar la teva fidelitat sortegem una invitació per a dues persones perquè puguis viure de prop com un autèntic foodie l’experiència gastronòmica global que representa el Fòrum Gastronòmic de Girona. Segueix les nostres xarxes socials per saber com participar.
 

#EggsLoversLiderou us hi esperem al Fòrum Gastronòmic de Girona (ens trobaràs a l'estand nº110A).

 

*Crèdit foto: Pere Duran - Fòrum Gastronòmic 

Últimes Notícies