Notícia

Gastronomia i solidaritat, un maridatge perfecte

Gastronomia i solidaritat, un maridatge perfecte


2017-03-27

El proper dissabte, 1 d'abril, de les 18 a les 24 hores, la fàbrica modernista Utopia 126 acollirà la 2ª edició del Tast Gastro-Solidari organitzat per la Fundació Jubert Figueras, una entitat assistencial sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les famílies de malalts llunys de casa seva.

Quan ens van proposar participar en aquest esdeveniment no ho vam dubtar ni un moment perquè coneixem de prop la tasca valuosíssima que desenvolupa la Fundació Jubert Figueras, acollint i acompanyant als familiars de malalts amb pocs recursos econòmics, que a causa de l’ingrés hospitalari o un tractament mèdic, han de viure temporalment lluny del seu domicili habitual.

Durant els darrers 13 anys, la Fundació ha acollit i acompanyat més de 1.300 famílies de diversa procedència als 10 pisos que gestiona actualment a Barcelona i a les habitacions cedides per tres cadenes hoteleres. L’any passat la seva acció social va ser reconeguda amb el premi Tatiana Sisquella del diari Ara, un merescudíssim guardó.

Veniu al II Tast Gastro-Solidari! A més de contribuir amb un petit gest a una important acció social i benèfica, podreu tastar cerveses artesanals, olis, embotits, formatges, vins, galetes, pastissos, xocolata, cafè i gelats artesans... i, com no pot ser d’una altra manera, ous Liderou.

El nostre xef ha preparat unes tapes elaborades amb ous que són per llepar-se els dits. I si us ve de gust, també us podeu emportar a casa ous frescos de les nostres gallines pica a terra, de guatlla i el pack “un parell” amb dos ous XXL, un regal gurmet ben original recentment premiat al saló Graphispag.

A més, podreu participar a tallers i degustacions culinàries i gaudir d’actuacions musicals com la del prestigiós pianista de jazz català, Ignasi Terraza, en un entorn privilegiat i acollidor, i amb molt bona companyia.

No t’ho perdis! T’hi esperem!

Últimes Notícies