Notícia

IFS Food, garantia de seguretat alimentària

IFS Food, garantia de seguretat alimentària


2019-06-27

El nostre compromís amb la societat es basa en tres valors: la garantia total de qualitat dels nostres ous, el benestar de les nostres gallines i el màxim respecte cap al territori. Tot això és possible gràcies a un equip humà que mostra una absoluta professionalitat i implicació en cada gest. Hi ha un altre valor absolutament garantit i sobre el qual volem parlar-te avui: la seguretat alimentària.

A Liderou, des de fa més d'un segle, recollim els ous de les nostres gallines perquè arribin a la teva cuina amb la màxima frescor i tot el seu sabor i, per descomptat, amb la garantía absoluta de seguretat alimentària. Partint de la base que els nostres ous compleixen tots els requisits normatius i estan sotmesos als controls periòdics de les autoritats sanitàries competents, aquest any hem assumit una responsabilitat afegida vers tots aquells aspectes vinculats a la seguretat alimentària.
 
Per tal de fer transparent aquesta realitat envers els nostres clients i consumidors, ens hem acollit a la Norma Técnica IFS Food 6.1 (International Featured Standard), una de les més prestigioses del sector agroalimentari en l’àmbit internacional, certificada per Bureau Veritas. Aquesta norma certifica la seguretat i qualitat dels nostres ous i processos de producció, alhora que avalua la nostra capacitat de complir amb requisits relatius a la seguretat alimentària i demostrar la deguda diligència i uniformitat.
 
Aquest reconeixement avala el nostre compromís amb la societat; una societat cada vegada més sensibilitzada i conscient de la importància de les bones pràctiques per disposar d’aliments de confiança. IFS Food ens ofereix, en definitiva, una eina rigorosa de seguiment i anàlisi, que inclou criteris científics, amb la vinculació de totes les fases de producció i interacció entre departaments. Així fem evident, en una dinàmica de millora continua, la solidesa del nostre sistema de gestió de seguretat alimentaria, tot integrant-nos en el circuit transversal conegut com “de la granja al plat”, que sempre ha format part de la nostra filosofia empresarial.
 
Per acabar, et recordem uns senzills consells per garantir l´òptima conservació i manipulació dels nostres ous, un cop arriben a casa teva. 
 
Bon profit #EggsLoversLiderou i molt bon estiu!!!
 
 
 
 
*Fes clic sobre la imatge per veure el certificat

Últimes Notícies