Notícia

#JoEmQuedoaCasaCuinant

#JoEmQuedoaCasaCuinant


2020-03-16

En aquests moments d’incertesa que estem vivint a conseqüència de l’estat d’alarma decretat pel coronavirus, la màxima prioritat és que tots a una respectem les indicacions de les autoritats sanitàries: mantenir l’autoconfinament, en la mesura que sigui possible, i extremar les mesures higièniques i de distància social. El nostre consell en l’àmbit de l’alimentació, ara que tindrem temps per reflexionar i analitzar els nostres hàbits de vida, és que seguiu una dieta sana i equilibrada; en definitiva, una alimentació conscient.

El que es coneix com mindful eating o alimentació conscient és una poderosa tècnica per desenvolupar una relació més saludable i feliç amb els aliments i implica menjar amb intenció i amb atenció. Què vol dir això?
 
La intenció és l’actitud activa que ens permet escoltar el nostre propi cos i detectar quan tenim gana o perquè mengem determinats aliments segons els nostre estat d’ànim, així com prendre consciencia de quins aliments aporten beneficis al nostre organisme i quins no. Sense oblidar les quantitats recomanades segons el nostre estil de vida: no és el mateix un esportista que un nen, una embarassada o una persona gran.
 
Atenció no és altra cosa que assaborir plenament els aliments gaudint de tots els seus matisos, sense distraccions, és a dir, “Quan mengis, menja!”. Fora mòbils, sorolls o altres distraccions! No us ha passat mai que quan esteu de vacances o a la muntanya, connectant amb la natura i amb el vostre interior, sense distraccions, relaxats, només escoltant el vostre cos... de sobte els aliments que mengeu semblen tenir millor gust?
 
Des de Liderou també us proposem un repte: cuinar aquests dies aquelles receptes que sempre heu volgut fer i teniu pendents. I si teniu nens a casa, pot ser una bona activitat per mantenir-los entretinguts i aprendre hàbits saludables. Recordeu que al nostre web podeu trobar un munt de receptes per a tots els gustos. I molt fàcils!!!
 
També us convidem a compartir les vostres receptes i trucs amb el hashtag #JoemQuedoaCasaCuinant i etiquetant-nos  si voleu que les compartim a les nostres xarxes. Esperem que aviat puguem tornar a la normalitat i puguem fer tallers i showcookings de la forma habitual, que sabem que, com a autèntics #EggsLoversLiderou que sou, us agraden molt. I recordeu:
 

Keep calm, cuina a casa i menja conscientment!

 

Últimes Notícies