Notícia

El nostre pack “Un Parell”, finalista als Premis Gamma Innovation

El nostre pack “Un Parell”, finalista als Premis Gamma Innovation


2017-09-18

A Liderou hem apostat des de sempre pel packaging com un canal idoni amb múltiples possibilitats per comunicar al consumidor els nostres valors de tradició i innovació. Per això, ens fa una il•lusió especial compartir amb vosaltres que el nostre revolucionari pack “Un parell” ha estat triat finalista dels Premis Gamma Innovation en la categoria de Branding&Disseny, que reconeix internacionalment l’excel•lència en la innovació del concepte de creació de marca i identitat visual creativa.

Els guanyadors seran triats per un panell internacional de jutges experts i es donaran a conèixer el proper 25 d'octubre a Manchester durant la segona edició del Congrés Gamma Innovation.

És la primera vegada que aquest aliment s'envasa en format de dues unitats, més enllà de la tradicional ouera de dotzena o mitja dotzena. A dins, un altre element excepcional: dos ous extragrans o XXL ( de més de 80 gr.) de gallines criades a terra (pica-terra). Fins ara, aquesta mida no es trobava habitualment a la venda, ja que les més habituals són M, L i XL.

A més, el envàs destaca pel seu atractiu disseny, realitzat en cartró reciclat. La seva nansa en forma de dos ous enllaçats, que recorda mig cor, és molt pràctica, ja que permet que es pugui portar de forma fàcil i segura, i la seva estructura interior en protegeix el contingut de forma perfecta.

Al grafisme se li ha volgut imprimir un aire retro i d'estil artesà, que transmet la idea de retorn als orígens, evocant el record d'aquells ous acabats d'agafar de les gallines de la masia de l'àvia.

Tot això, converteix l’envàs “Un parell d'ous” en l'elecció ideal com a obsequi per a ocasions especials, per a una escapada en parella o per singles foodies, amb el qual Liderou pretén elevar l'ou a la categoria de producte gourmet.

El disseny i la producció de l’envàs “Un parell d’ous” també són ‘made in Girona’, i han anat a càrrec de dues empreses guardonades en nombroses ocasions: l’estudi gràfic GDG i Alzamora Group.

Últimes Notícies