Notícia

Presentació de la nova imatge dels nostres ous de pagès a la IV Nit Gourmet

Presentació de la nova imatge dels nostres ous de pagès a la IV Nit Gourmet


2018-10-19

El 17 d'octubre el producte gurmet català va celebrar la seva gran festa anual, la IV Nit Gourmet, organitzada pel clúster Catalonia Gourmet, on, un any més, vam participar al costat de mig centenar de firmes del sector presentant les darreres incorporacions a la nostra àmplia gama de productes: la renovada imatge gràfica del pack de 6 unitats dels ous de pagès, així com els ous trufats i la clara pasteuritzada, que ja havien tingut una excel•lent acollida durant la passada edició d’Alimentària.

A Liderou, com a principal productor d’ous de les comarques gironines i una de les marques capdavanteres a Catalunya, entenem la tradició com el costum de fer cada dia les coses d’una certa manera, amb compromís i passió per la feina ben feta, però també innovant contínuament per sorprendre’t, des de fa més d’un segle.  Amb  aquest esperit d’innovació i cuidant al detall la imatge dels nostres envasos, vam presentar en primícia durant la Nit Gourmet la renovada imatge gràfica del pack de 6 unitats de la nostra gamma d’ous de pagès.

Actualment, oferim la gamma més completa d'ous, inclosos els de producció alternativa (“pica a terra”, de pagès i ecològics), de la qual vam ser pioners a Catalunya. Aquest any hem renovat completament el concepte visual d’una gran part dels nostres productes per tal d’adaptar-nos als gustos del consumidor. La primera de les gammes renovades, ja disponible als punts de venda habituals, és l’envàs de cartró tradicional de 6 unitats d’ous de pagès (amb o sense nansa), que incorpora una imatge més actual en la què l’ou n’és la protagonista. Amb aquesta imatge hem volgut transmetre dos conceptes bàsics: la frescor d’un producte de proximitat que evoca la idea #delagranjaalplat i l’ou com a element omnipresent a la cuina per la seva gran versatilitat.

A més, el plat de la imatge està sobre un fons de fusta que ajuda a comunicar un aire rústic, molt adient per aquesta categoria d’ous. Al pack, a més, hi trobem dues gallines pintades a mà amb aquarel·la, en sintonia amb l'estil artesanal del nou envàs, i que evoquen les nostres gallines criades a l’aire lliure.

Sens dubte, altres productes estrella de la nit van ser els nostres irresistibles ous trufats una explosió d’aroma i gust de tòfona per convertir els teus àpats de cada dia en tota una celebració, així com la nova clara líquida pasteuritzada sense fred ideal per fer pastissos i merengues o donar esponjositat al qualsevol dels teus plats.

La gran cita del sector gourmet català

Durant la vetllada, els convidats van tastar sorprenents maridatges elaborats amb els productes de les empreses associades a Catalonia Gourmet, entre elles dues delicioses tapes elaborades amb els nostres ous: els ous TEX-MEX, una reinvenció del clàssic ou farcit, en aquest cas, de guacamole, i un remenat d’ous trufats, sense cap altre acompanyament per assaborir tots els matisos de la tòfona. Ens agrada sorprendre i crec que amb aquest nou producte ho vam aconseguir; només calia veure les cares dels nostres convidats així com els periodistes i influencers gastronòmics que els van tastar.

I en l'apartat dels guardons, la consellera d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà, va ser l'encarregada de lliurar el Premi Gourmet Català de l'Any al xef Nandu Jubany, per la seva llarga trajectòria indiscutible com a ambaixador de la cuina catalana tradicional. També es va fer entrega dels Premis a la Trajectòria Empresarial a Embotits Salgot, que celebra enguany el seu 90è aniversari;  al Creixement Empresarial en Innovació a La Granja Foods; al Creixement Empresarial Internacionalització al celler Clos Figueras; al Producte Tradicional 2018 a Casa Riera Ordeix i al Producte Innovador 2018, per a Snackíssimo. A tots els guardonats, moltes felicitats!!

I a tots els que ens vau acompanyar, moltes gràcies per venir i recordeu que us hi esperem l’any que ve.


Bon profit #EggsLoversLiderou!

Últimes Notícies