Notícia

Nosaltres també som 'Gent de l'Ou'

Nosaltres també som 'Gent de l'Ou'


2020-03-04

La interprofessional de l'ou, Inprovo, acaba de llançar la iniciativa “Gent de l'ou” on els professionals de les diferents baules de la cadena del sector avícola expliquen la seva feina. Amb aquesta campanya, el sector vol mostrar als consumidors qui hi ha darrere dels ous que consumeixen diàriament.

Els avicultors a les seves granges, amb equipaments moderns perquè les gallines estiguin còmodament allotjades; els veterinaris que controlen l'estat sanitari de les aus; els nutricionistes que elaboren una alimentació ajustada a les seves necessitats, i molta més “Gent de l'Ou” treballen perquè els ous i ovoproductos siguin segurs i arribin amb la màxima qualitat a la teva taula.
 
La campanya “Gent de l'Ou” és un reconeixement públic a les persones que treballen en el sector i conformen un teixit productiu que s'estén per tota la geografia espanyola. Són, majoritàriament, petits i mitjans productors d'empreses familiars que dirigeixen les 1.416 granges de gallines ponedores, 897 centres de classificació i 25 empreses d’ovoproductes, les quals generen 10.000 ocupacions directes i 60.000 indirectes, amb una àmplia presència de dones. Espanya és un dels principals productors d'ous de la UE, amb 43,6 milions de gallines ponedores, que produeixen 1.100 milions de dotzenes anuals.
 
A Liderou hem viscut l'avicultura amb passió des de fa més d'un segle i avui, a la quarta generació d'avicultors, continuem treballant amb la mateixa passió i compromís amb els consumidors per tal d’oferir un producte de la màxima qualitat. També som ‘Gent de l'Ou’ i volem sumar-nos a aquesta reivindicació d'un ofici a vegades tan poc conegut.
 
A través d'aquesta web anirem presentant durant els propers mesos a alguns dels membres del nostre equip i col·laboradors que formen la gran família Liderou. Us convidem a conèixer millor la nostra manera de treballar i d'entendre l'avicultura i les persones que hi ha darrere de l'ou ferrat poché o en truita que esmorzaràs demà.
 
 
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Coneix la campanya ‘Gent de l'Ou’:
www.inprovo.com/gente-del-huevo
@la.hueveria (Instagram)
@lahueveria_ (Twitter) 

Últimes Notícies