Notícia

L’envàs “Un parell d’ous”, premi LiderPack 2016

L’envàs “Un parell d’ous”, premi LiderPack 2016


2016-11-04

El nostre innovador envàs per un parell d’ous XXL ‘pica a terra’ ha sigut un dels 44 treballs d’embalatge i PLV reconeguts pel jurat pel seu alt grau en innovació, entre un total de 113 candidatures procedents d’empreses i escoles de disseny de tot l'Estat

Des del 1995, l’Institut Espanyol d’Envàs i Embalatge i el saló HISPACK (de Fira de Barcelona) atorga els premis LiderPack amb la finalitat de promoure i reconèixer la innovació i la creativitat de les empreses i professionals implicats en la fabricació i el disseny d’envasos, embalatges i elements de PLV.

El jurat està format per professionals i experts en diferents àrees de la indústria de l’envàs i l’embalatge, el món del disseny, la logística, el màrqueting i la publicitat, així com la venda al detall. Els principals criteris per valorar les candidatures han estat l’originalitat, l'ergonomia, la innovació, la creativitat, el disseny, el procés de fabricació, els materials utilitzats i l'aposta per la sostenibilitat.

En aquesta edició, s’han premiat 30 projectes d’embalatge, 9 projectes de PLV i 5 projectes realitzats per estudiants. Els guanyadors en la primera categoria, entre els quals el nostre envàs “Un parell”, optaran com a preseleccionats als premis WorldStar for Packaging 2016, el certamen internacional més important en l'àmbit de l'envàs i l'embalatge.

El disseny i la producció de l’envàs “Un parell d’ous” ─com els nostres ous─ també és made in Girona, i han anat a càrrec d’una empresa guardonada en nombroses ocasions: Alzamora Group.

A Liderou sempre hem considerat l’embalatge com una oportunitat d’or per transmetre els nostres valors de tradició i innovació, i per això, el considerem un element fonamental de la nostra estratègia de R+D.

Sabies, per exemple, que vam ser pioners en la introducció de fórmules com el faixí de cartró amb nansa que recobreix l’envàs, i que després es va popularitzar en el sector? O que vam ser dels primers a introduir el color de l’envàs com a element visual distintiu de les mides de l’ou?

Si vols saber més coses sobre l’evolució de l’embalatge la nostra marca, et convidem a llegir l’entrevista que li han fet a la nostra directora, Dolors Callís, al darrer número de la revista InfoPACK, tot un referent de la premsa del sector al nostre país.

Últimes Notícies