Notícia

Torna la Fira de l’Ou de Maià de Montcal

Torna la Fira de l’Ou de Maià de Montcal


2019-05-07

A Liderou hem crescut vinculats al poble de Maià de Montcal, el municipi que acull les nostres granges des de fa més de mig segle. Quan parlem als nostres clients i consumidors, sabem que tenim darrere un relat que fa referència a aquest territori i la seva gent. Un producte amb història pot donar valor a la marca que representa, i per sort, nosaltres en tenim... i molta. Per això, ens fa molta il·lusió tornar a participar a la II edició de la Fira de l’Ou, que se celebrarà el proper diumenge, 12 de maig. Us hi esperem!!!  

La Fira de l’Ou de Maià de Montcal és una iniciativa de l’ajuntament d’aquesta localitat, que compta amb el suport absolut del poble i la seva comarca. Després de l’èxit de participació de la primera edició, el proper diumenge tornarem a viure una jornada festiva al voltant d’un aliment rodó com l’ou. 
 
Hi trobareu parades d'artesans, espai gastronòmic amb tastets dels restaurants locals; cuina en directe de receptes elaborades amb ou pel cuiner Carles Antoner i elaboració de la popular botifarra d’ou a càrrec del president del Mercat d’Olot, Jordi Vilarassa; música en viu de R4 Jazz Trio; cotxes clàssics; atraccions i jocs per als més petits; exposició d’aus de corral; xerrada sobre els beneficis d’incloure l’ou a la dieta a càrrec de la nutricionista Laura Garriga, … i evidentment molts i molts ous Liderou!!!
 
Com a empresa avícola referent de la comarca, aquest any tornarem a ser espònsor d’aquest esdeveniment popular on aportarem els nostres ous pel concurs de truites, del que la nostra directora, Dolors Callís, en tornarà a ser jurat. Esperem batre el rècord de truites de l’any passat, en què van participar més de 50. També tindrem una parada de venda directa d’ous que ens farà recordar els nostres orígens, quan el besavi Callís venia ous i pollastres a la plaça del mercat de Banyoles.
 
Liderou i Maia de Montcal, un amor a primera vista
 
La vinculació de l’empresa i de la família Callís amb el municipi ve de lluny: l’any 1967 el fundador de l’empresa familiar, Miquel Callís Prat, i la seva dona, Anna Maria, van comprar el terreny per construir-hi una de les primeres granges de pollastres i, cinc anys més tard, al veïnat de Dosquers, van obrir una nova finca per acollir les primeres granges de gallines de posta, on avui s’ubiquen les modernes instal•lacions de producció i el centre de classificació de Liderou.
 
Avui Liderou segueix sent una empresa familiar amb capacitat d’innovació, dirigida per la quarta generació d’una família apassionada per l’avicultura i compromesa amb el territori des de fa més d’un segle.
 
 
 
 
*Peu de foto: La nostra directora, Dolors Callís, amb l'alcalde de Maià de Montcal, Joan Gainza

Últimes Notícies