Notícia

SORTEIG: Celebra amb nosaltres el Dia Mundial de l'Ou

SORTEIG: Celebra amb nosaltres el Dia Mundial de l'Ou


2019-10-01

El segon divendres d'octubre (11/10/19) se celebra des del 1996 el Dia Mundial de l'Ou, una iniciativa de la Comissió Internacional de l'Ou, que recorda la importància d'aquest aliment i els seus avantatges per a la nutrició i la salut. I a Liderou volem celebrar-ho amb tu amb un sorteig molt especial

Ens il·lusiona veure com la comunitat de #EggsLoversLiderou creix cada dia. Vols formar-ne part? Apunta't al nostre nou butlletí i podràs guanyar un dels tres premis que sortejarem, que inclouen un lot d'ous Liderou i un exemplar d’“El gran Llibre de l'Ou” (editat per l'Institut d'Estudis de l'Ou i Inprovo), amb fabuloses receptes del xef amb estrella Mario Sandoval i moltes curiositats, informació nutricional i trucs de cuina imprescindibles.
 
Participar és molt fàcil, només has de subscriure't al nostre butlletí abans del 10 d'octubre i estar molt atent a les nostres xarxes per a saber si has guanyat. A més, també et convidem a demostrar que ets tot un “cuinetes” publicant els teus millors plats amb ous incloent les etiquetes #EggsLoversLiderou i #DiaMundialdelOu i els compartirem en les nostres xarxes socials.
 
Molta sort i benvingut/a a la comunitat #EggsLoversLiderou!
 

5 raons #eggscel·lents per celebrar el #DiaMundialdelOu

 
Donat que proporciona una font de proteïna d'alta qualitat, el valor nutricional de l'ou és innegable i els experts del Centre Internacional de Nutrició de l'Ou (IENC), coincidint amb aquesta celebració han identificat cinc raons perquè introdueixis els ous a la teva dieta de forma habitual.
 
1. Els ous es troben entre els aliments més nutritius del planeta i són una font ideal de proteïnes: Un ou conté sis grams de proteïna i 14 nutrients essencials, incloses les vitamines A, B, D i E, a més de calci, seleni i iode.
 
2. Els ous són una de les millors fonts naturals de colina: Aquest nutrient juga un paper importantíssim en la construcció de membranes cel•lulars del cervell, així com en el metabolisme del fetge; també s'ha demostrat que redueix un 24% el risc de càncer de mama.
 
3. Els ous poden reduir el risc de malalties del cor: Estudis recents han demostrat que menjar ous pot reduir el risc de malaltia cardíaca en persones sanes. Malgrat contenir colesterol, els ous tenen un alt percentatge del tipus HDL, també conegut com a “colesterol bo", que contribueix a reduir el risc de patir malalties cardiovasculars.
 
4. Menjar ous ajuda a mantenir una bona salut ocular: La deficiència de vitamina A és una de les principals causes de ceguesa a tot el món, i els ous són una gran font natural d'aquesta vitamina. A més, el seu rovell conté potents antioxidants que contraresten alguns processos degeneratius de la vista.
 
5. Els ous tenen beneficis nutricionals per a totes les edats: Proporcionen proteïnes i altres nutrients bàsics pel desenvolupament fetal i dels teixits durant la infància i adolescència, mantenir l'energia durant tot el dia en adults i reparar els teixits corporals a mesura que envellim.
 

Feliç #DiaMundialdelOu i bon profit #EggsLoversLiderou  

 
Més informació:
www.worldeggday.com  / www.institutohuevo.com  / www.inprovo.com  /  www.federacioavicola.org
 
 
 
*Consulta les bases de la promoció a continuació

Últimes Notícies