Notícia

Segueix-nos a Instagram i guanya un Roner Clip Taurus per cuinar ous a baixa temperatura

Segueix-nos a Instagram i guanya un Roner Clip Taurus per cuinar ous a baixa temperatura


2018-12-05

Vols preparar uns deliciosos ous a baixa temperatura com un xef professional? Segueix-nos a Instagram i podràs participar en el sorteig d’un Roner Clip Taurus i un lot de productes Liderou, que inclou la nostra darrera novetat de la gamma gourmet: ous trufats Liderou. Volem que aquest Nadal sorprenguis els teus convidats a taula!!

Roner Clip és el nou sistema de cocció a baixa temperatura de la prestigiosa marca Taurus, i l’evolució del famós Roner, tot un referent d'aquesta modalitat de cocció. És l'alternativa versàtil, competitiva i fàcil d’usar per a aquells ‘cuinetes’ que vulguin introduir-se en aquesta tècnica.

La cocció a baixa temperatura és una tècnica usada habitualment pels xefs professionals, que controla amb molta precisió la temperatura en coccions llargues. D’aquesta forma, es realça el sabor dels aliments i s’obtenen textures molt tendres i saboroses. A més, pots estalviar temps, ja que pots preparar els plats amb antelació.
 
Aquest electrodomèstic, que ocupa molt poc espai a la cuina, i els nostres ous trufats són un tàndem perfecte, amb el que aconseguiràs un ou deliciós respectant al màxim l’aroma i el gust de la tòfona.
 
Avança’t al Pare Noel i participa en aquest super-sorteig!!! És molt fàcil, només has de seguir les instruccions del post amb la foto del Roner Clip al nostre compte a Instagram. 
 

Molta sort #EggsLoversLiderou!!!

 

Últimes Notícies