Notícia

Vols convertir-te en un autèntic xef? Apunta't al nostre Sorteig a Instagram

Vols convertir-te en un autèntic xef? Apunta't al nostre Sorteig a Instagram


2018-02-16

Sabem que t'agrada cuinar amb ous, però de vegades les presses ens limiten a elaborar les mateixes preparacions de sempre. Per això, perquè et converteixis en un autèntic xef expert en aquest aliment rodó, sortegem dues places pel curs monogràfic de cuina amb ous de l'Escola de Cuina TELVA de Barcelona, que se celebrarà el proper 13 de març a les 19h a l'espai BOFFI (C/Ferran Agulló, 12 de Barcelona).

Els #ous són altament nutritius i una de les fonts principals de proteïnes, però també són el nostre aliat més versàtil en la cuina i, a més, resulten molt econòmics, per la qual cosa tres o quatre plats d'ous setmanals haurien d'estar presents sempre en els nostres menús.

La xef de l'Escola de Cuina TELVA, Ariana de Salvador, ens ensenyarà un menú ple de registres per oferir-lo als teus convidats en ocasions especials o a la cuina de cada dia. Aprendràs, per exemple, a preparar plats sorprenents com els famosos “cloud eggs” que estan triomfant a la xarxa.

I en aquesta ocasió, realitzem el sorteig de la mà del mestre @Rafuel55, conegut per les seves truites creatives, a qui els nostres els nostres ous #Liderou no li duren ni dos dies amb aquestes super-receptes que prepara.

Què cal fer per participar? És molt senzill:

1. Fes “M'agrada” al post que hem publicat a Instagram.

2. Esmenta a la persona amb la qual t'agradaria compartir el premi.

3. Segueix les pàgines de Instagram de @liderou_callis, @ectelvabcn i @Rafuel55 i estigues atent per saber si has guanyat.

Tens temps fins al 26 de febrer a les 14:00 h.

Sort! I bon profit #egglovers!!

Últimes Notícies