Notícia

SORTEIG INSTAGRAM: Vols guanyar dues entrades per l'espectacle Jaleiu?

SORTEIG INSTAGRAM: Vols guanyar dues entrades per l'espectacle Jaleiu?


2020-09-22

Un any més, Guillem Albà torna a l'escenari del festival Temporada Alta amb un espectacle que farà esclatar de riure a tothom. Acompanyat de sis músics en directe, torna més provocador, més bufó, i amb moltes ganes de divertir-se. Deixeu-vos impregnar per la seva música i el seu humor, i desconnecteu del món real!

T'agradaria guanyar dues entrades per a aquest espectacle que se celebrarà el proper divendres 9 d'octubre a les 20.30 hores a Teatre Municipal de Girona, i que tenim el plaer de patrocinar? Com sempre, és molt fàcil, només has de donar un like a la foto del sorteig que publicarem a instagram (com la que apareix en la capçalera d'aquest post) i esmentar la persona amb la qual t'agradaria anar-hi. Tens temps per a participar fins al 30 de setembre. 
 
Hem de dir que ens fa molta il·lusió anunciar-vos que som mecenes d'un festival tan innovador i arrelat al nostre territori com és el Temporada Alta. Gràcies amics del @temporada_alta; és un honor fer camí al vostre costat per donar suport a la cultura, que avui ens necessita a tots els espectadors més que mai.
 
A més, meravelloses coincidències, la data de l'espectacle coincideix amb una celebració molt especial per nosaltres: el Dia Mundial de l'Ou, un esdeveniment que se celebra des del 1996 a tot el món per crear consciència sobre els beneficis d’aquest aliment i la seva importància en la nutrició humana.
 
Així que no se'ns ha ocorregut millor manera per a celebrar-ho amb tots vosaltres #EggsLoversLiderou que un super-sorteig com aquest perquè puguis viure en directe la cultura. 

Donem suport a la cultura!!! Ens acompanyes?

 

 

+ Info:

1. Temporada Alta:

 Consulteu la programació completa al seu web https://temporada-alta.com/ i xarxes socials @temporada_altla / * Crèdit fotos: Temporada alta 

2. Dia Mudial de l'Ou: 

Web: www.worldeggday.com  / Twitter: @WorldEggDay #WorldEggDay  / Instagram: @World_Egg_Day #WorldEggDay  / Facebook: @WEggDay  / La informació sobre aquest dia i les celebracions arreu del món estan disponibles al següent enllaç

 
 
*Consulta les bases de la promoció a continuació

Últimes Notícies