Notícia

La campanya

La campanya "L'ou, d'etiqueta" arriba a la seva fi, després de dos anys d'intens treball


2016-07-21

La nostra directora, Dolors Callís, i quarta generació d'avicultors, ha estat portaveu de la Campanya a Catalunya

La campanya d'informació "L'ou, d'etiqueta", impulsada per INPROVO (Organització Interprofessional de l'Ou i dels seus Productes) i cofinançada per la Unió Europea i el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, arriba a la seva fi. Han estat dos anys d'intens treball en què productors i professionals del sector hem recorregut la geografia espanyola per explicar què significa el codi imprès en l'ou, el seu DNI, i com es produeixen els ous de gallina a la UE.

Per posar el punt i final a la campanya i acomiadar-la com es mereix, INPROVO va organitzar una gran festa: el passat 12 de juliol a la Casa Amèrica de Madrid. Va ser un veritable plaer compartir amb tots els assistents les experiències i anècdotes viscudes i constatar que els objectius marcats s'han assolit amb escreix.

En els darrers anys el sector de l'avicultura de posta ha realitzat grans esforços per millorar la sanitat i el benestar animal, la seguretat alimentària i la protecció del medi ambient, aplicant les elevades exigències del model europeu de producció, que s'ha convertit, sense dubte, en un referent mundial. Els productors ens vam adonar que, tot i la dedicació i de la feina ben feta, una gran part dels consumidors ho desconeixia.

"Per això, era imprescindible sortir de la nostra rutina a les granges i a les oficines per apropar-nos al consumidor i parlar-li en primera persona, per transmetre un missatge molt clar: darrere de l'ou que consumeixen hi ha tot un equip de professionals que vetllen per garantir que a la seva taula arribi un producte de màxima qualitat i frescor ", comenta Dolors Callís, directora de Liderou.

I afegeix: "El sector avícola requereix molta dedicació i, en el nostre cas, amb més d'un segle d'història, puc dir, a més, que es tracta d'una professió completament vocacional. Jo sóc la quarta generació d'avicultors i en tots aquests anys he après que, per sobre de tot, sempre s'han de fer les coses amb molta passió. Només espero haver pogut encomanar una mica d'aquesta passió durant la campanya ".

Des de Liderou, volem agrair a tot l'equip de Inprovo, especialment Rocío, Mar i Esmeralda , perquè ens ho han posat molt fàcil en tot moment, i també a Anna Toda de la Federació Avícola Catalana ( FAC ), i als mercats, escoles d'hostaleria i associacions de consumidors, per acollir-nos amb un somriure sempre. Sense oblidar als mitjans de comunicació, que en tot moment van mostrar un gran interès per un aliment tan bàsic en la cuina, que s'ha guanyat el lloc elevat que es mereix per dret propi.

I per descomptat, a totes i cadascuna de les persones que treballen a Liderou, que fan possible la distribució d'ous de màxima frescor i qualitat els 365 dies de l'any.

I a tots vosaltres, consumidors i clients, per confiar en els nostres productes i haver convertit Liderou en una de les companyies líders de Catalunya.

A tots, aprofitem per desitjar-vos un bon estiu !

* Foto de Félix Soriano, cedida per Inprovo: D'esquerra a dreta, Mar Fernández (directora d'INPROVO), Dolors Callís (directora de Liderou), Medín de Vega (presidente de INPROVO), Esperanza Orellana (Subdirectora General de Promoció Agroalimentària- MAGRAMA) i Anselmo García, director de Soriactiva.

Últimes Notícies