Nosaltres

Imatges de Liderou
Imatges de Liderou
Imatges de Liderou
Imatges de Liderou
Imatges de Liderou
Imatges de Liderou
Imatges de Liderou

Des dels peus de la Mare de Déu del Mont, a la província de Girona, Liderou produeix i distribueix ous de máxima frescor i qualitat els 365 dies de l'any.


Qualitat i tradició des de 1.920

Un negoci familiar basat en més d’un segle de tradició avícola, Liderou ha crescut fins a esdevenir el productor principal de les comarques gironines i un dels líders a Catalunya.

Garantia de qualitat, modernitat i servei

La nostra experiència ens avala per a oferir-vos la gamma més completa d’ous de producció alternativa en l’entorn natural privilegiat de les comarques gironines.

El nostre centre de producció disposa de les tècniques més modernes i avançades per als controls de qualitat i l’envasat de l’ou.

El nostre servei és proper, de la granja al plat, recollint els ous diàriament que l’endemà ja arriben als establiments i fins a les cuines dels consumidors.

Disposem de les tècniques més modernes Recollimt els ous diàriament
La gamma més complerta i innovadora

Oferim la gamma d’ous més complerta produïda a les comarques gironines. A més de les varietats clàssiques, de pagès i dels ous ecològics, oferim varietats especials gourmet i també d’ous de guatlla.

La varietat Liderou “pica a terra” és una gamma exclusiva i innovadora al territori. Les nostres gallines recuperen els seus espais naturals, volant lliurement i utilitzant ponedors per a posar els ous. Apostem pel benestar animal i estem convençuts que aquest es veu reflectit en el sabor i els valors gastronòmics de l’ou.

Passió per l’avicultura
Passió per l’avicultura

Entenem la tradició com el costum de fer cada dia les coses d’una certa manera, amb passió per la feina ben feta i innovant contínuament. Des de fa més d’un segle, recollim els ous diàriament perquè l'endemà arribin a la teva cuina amb la màxima frescor i tot el seu sabor.

#EggsLoversLiderou

Escoltem les teves necessitats i t’oferim solucions útils a la cuina. Ens il·lusiona veure com la comunitat d’#EggsLoversLiderou creix dia rere dia. Vols formar-ne part? Apunta’t al nostre newsletter, comparteix els teus millors plats a les xarxes ... i sigues un autèntic #EggsLoversLiderou

Compromís amb la societat

El nostre compromís amb la societat es basa en tres valors: la garantia total de qualitat dels nostres ous, el benestar de les nostres gallines i el màxim respecte cap al territori. Tot això és possible gràcies a un equip humà que mostra una absoluta professionalitat i implicació en cada gest.

LIDEROU col·labora per la innovació

LIDEROU, S.L. és participant a la comunitat d’INNOÀPAT, una comunitat que pretén augmentar la inversió en R+D i Innovació de les empreses catalanes agroalimentàries com a mesura per millorar la seva competitivitat.

LIDEROU, S.L. participa en el projecte de recerca, desenvolupament i implementació de nous productes per a la prevenció, noves estratègies vacunals i eines sanitàries per garantir el subministrament de proteïna animal de qualitat, augmentant la rendibilitat, la competitivitat i la seguretat alimentària.

El projecte SMARTPROD

En el projecte SMARTPROD dins del WP5 - Noves eines sanitàries, programes de gestió i millores a granja, amb els següents objectius:

  • Recerca de la qualitat de l’ou segons l’estirp de la gallina.
  • Traçabilitat des de l’origen fins al client final
  • Innovació i millora del benestar de la gallina per a una millor qualitat en la producció
  • Introducció del túnel d’assecat per a un millor control i gestió dels residus amb un nou túnel d’assecat de gallinassa i el seu sistema de transport

Aquest projecte, creat a partir del Pla d’Actuacions RIS3CAT de la Generalitat de Catalunya, ha estat cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

El projecte SMARTPROD
Unió Europea Generalitat de Catalunya INNOPAT