Notícia

Un Nadal creatiu amb merenga

Un Nadal creatiu amb merenga


2015-12-24

A l’article anterior us proposàvem sorprendre en els àpats de Nadal amb el vostre propi torró de rovell d’ou. En aquest, us presentem idees creatives a base de merenga per als que volgueu decorar les festes de la manera més dolça.

Per a la recepta tan sols necessiteu dues clares d’ou (sobretot separeu-les bé del rovell ja que sinó muntar-les serà més complicat) i 125g. de sucre blanc. Depèn del la mida que feu les merengues n’aconseguireu més o menys. Primer caldrà que munteu les clares amb una batedora de mà o elèctrica i que hi afegiu el sucre (sempre cap al final quan ja les tingueu muntades ja que sinó, no aconseguireu la textura esponjosa que requereix). Quan ho tingueu muntat, amb una mànega pastissera feu els cons en espirals típics de la merenga i fornegeu-los durant 30-40 minuts a 120ºC. Quanta més estona l’hi deixeu més dur quedarà per dins també.

Si voleu ser creatius, podeu fer formes d’arbre de Nadal i decorar-les amb perles de caramel (abans de coure) simulant les boles, com fan en aquesta recepta. O bé anar un pas més enllà, i fer com aquesta cuinera que afegeix colorant verd a la mescla abans de posar-la al forn, fent d’aquesta manera que l’arbre tingui color. I si us atreviu, podeu provar aquesta altra proposta que amb colorant marró, caramels vermells i fent les banyes amb xocolata, aconsegueix fer uns rens!

Us atreviu a fer-ne algun? Penseu que tenim un sorteig en marxa al facebook per a que ens expliqueu les vostres receptes més creatives. Els premis són molt interessants, feu-hi un cop d’ull!

Últimes Notícies