Notícia

Ens agrada sorprendre't! L’ou com a producte gurmet

Ens agrada sorprendre't! L’ou com a producte gurmet


2016-06-21

Llancem “Un parell d’ous”, el primer envàs de 2 ous extragrans

Durs, escumats, remenats, al niu, fregits, farcits… L'ou és un dels aliments més versàtils de la nostra cuina. Els valors gastronòmics i nutricionals d'aquest aliment són indiscutibles i és present a tots els rebosts: Una dada: ¿Sabies, per exemple, que els catalans en consumim més de 75 milions de dotzenes a l'any (1)?

A Liderou, seguint la nostra tradició “de la granja al plat”, recollim els ous diàriament perquè l'endemà arribin als establiments comercials i, des d’allà, a la teva cuina, amb la màxima garantia de frescor i qualitat. Però, a més ¡Ens agrada sorprendre’t! Per això, acabem de llançar al mercat un innovador i original envàs, que hem batejat com “Un parell d’ous”.

És la primera vegada que aquest aliment s'envasa en format de dues unitats, més enllà de la tradicional ouera de dotzena o mitja dotzena. A dins, un altre element excepcional: dos ous extragrans de gallines criades a terra (pica-terra). Fins ara, els ous extragrans (o XXL), de més de 80 g, no es trobaven habitualment a la venda, on les mides més comunes són M, L i XL.

A més, el nou envàs destaca pel seu atractiu disseny, realitzat en cartró reciclat. La seva nansa en forma de dos ous enllaçats, que recorda mig cor, és molt pràctica, ja que permet que es pugui portar de forma fàcil i segura, i la seva estructura interior en protegeix el contingut de forma perfecta.

El grafisme té un aire retro i d'estil artesà, que transmet la idea de retorn als orígens, evocant el record d'aquells ous acabats d'agafar de les gallines de la masia de l'àvia. El disseny i la producció de l’envàs “Un parell d’ous” també són ‘made in Girona’, i han anat a càrrec de dues empreses guardonades en nombroses ocasions: l’estudi gràfic GDG i Alzamora Group.

Tot això, converteix l’envàs “Un parell d'ous” en l'elecció ideal com a obsequi per a ocasions especials, per a una escapada en parella o per singles foodies, amb el qual volem elevar l'ou a la categoria de producte gurmet. El vam presentar en primícia durant la darrera edició de la fira Alimentària, amb una acollida molt positiva per part dels visitants i, a partir d'ara, el podràs trobar en botigues gurmet seleccionades de Catalunya.

Esperem que t’agradi. ¡¡Bon profit!!

1) Font: MAGRAMA

Últimes Notícies