Blog

ACTUALITAT A LIDEROU

28.04.2023

Dolors Callís nova presidenta d’Aseprhu i vicepresidenta d’INPROVO

Tenim bones notícies! Aquesta setmana, Dolors Callís, la nostra directora de Comunicació i Relacions Institucionals, va ser nomenada presidenta d’Aseprhu, l’Associació Espanyola de Productores d’Ous, i vicepresidenta d’INPROVO, l’Organització Interprofessional de l’Ou i els seus Productes.

I això és un orgull per a tot l’equip de Liderou: enhorabona, Dolors!

Ja fa anys que ella ocupa diversos càrrecs de responsabilitat, però ara més que mai, i amb Dolors al capdavant, formem part de la presa de decisions de les empreses líders del sector avícola.

Una responsabilitat que la Dolors assumeix amb molta il·lusió. Així ho explica: “El sector avícola requereix molta dedicació. En el meu cas, soc la quarta generació d’avicultors, i puc dir que és una professió completament vocacional, on sents passió pel que fas. Tinc la plena convicció que les associacions són imprescindibles per impulsar canvis i defensar els interessos d’un sector que produeix un dels millors aliments, l’ou. Amb aquests nous càrrecs, tinc la voluntat de treballar buscant el màxim consens entre les institucions i la il·lusió de poder traslladar la meva passió a tot l’equip”.