Blog

ACTUALITAT A LIDEROU

06.03.2024

Col·laborem en la formació dels futurs professionals de l’avicultura

Com ja fa uns anys, ens han visitat els alumnes de 5è curs del grau de veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona. En aquesta visita els hi ensenyem les granges de Picaterra i de gallines a l’aire lliure i reben les explicacions del nostres tècnics, Marc Bec i Xavi Subirana. També visiten el centre de classificació de la mà del nostre Director d’Operacions, Joan Gratacós, i la Responsable de Qualitat, Meritxell Collbatallé. Aquesta visita anual es el fruit de l’acord que fa mes de deu anys es va fer amb el Departament de Ciència Animal i dels Aliments Benestar dirigit per la catedràtica Ana C. Barroeta. Ens enorgulleix com empresa col·laborar en la formació d’aquests futurs professionals d’avicultura.