Blog

ACTUALITAT A LIDEROU

20.03.2024

Assemblea General del Clúster Food Retail de Catalunya

El divendres 8 de març es va celebrar l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària del Clúster Food Retail de Catalunya, del que Liderou en formem part.

A l’Assemblea es va fer un resum de les accions fetes durant l’any i es va elegir la nova junt. És la següent: Cellers Llopart, Jordi Bort (president); Galetes Camprodon, Maria Trias (Tresorera); Mundial Gourmet, Jordi Picas (Secretari); Torrons Vicens, Angel Velasco (Vocal); Embotits Salgot, Valeri Salgot (Vocal); Bon Preu, Joan Sabartes (Vocal); Paulig Group, Ignasi Montagut (Vocal); Eurecat, Ignasi Papell (Vocal); Gourmet La Vanguardia, Sílvia Reinon (Vocal).

Prenen el relleu a Torrons Vicens, Angel Velasco (president); Molí de Pomeri, Max Herold (vicepresident); Delicat Aliment, Pau Figueras (secretari); Formatges Betara, Ramon Berengueres (tresorer); Cellers Llopart, Jordi Bort (vocal); Liderou, Dolors Callís (vocal); Artesanies Carlit, Xavier Espuña (vocal); CETT_UB, Nan Ferreres Montoliu (vocal).

A més, en aquesta Assemblea vam conèixer el nou informe sobre el sector del ‘food retail’ a Catalunya de la mà d’Imma Rodríguez, d’ACCIÓ. L’informe és una àmplia radiografia actual del sector i posa sobre la taula els grans reptes de futur de la indústria, com són la sostenibilitat, l’adaptació del sector davant el canvi climàtic, l’alimentació saludable i la digitalització del sistema de distribució.