Blog

ACTUALITAT A LIDEROU

13.05.2024

Pícnic entre vinyes a La Vinyeta

El primer diumenge de maig, l’equip de Liderou va visitar el projecte familiar d’en Josep i la  Marta. Vam poder conèixer un indret envoltat de vinyes en el que s’ha desenvolupat un ecosistema que va començar amb les vinyes, va seguir amb el ramat d’en Víctor que pastura per les vinyes, i per últim van incorporar l’obrador de formatges i les gallines.

En Josep va recuperar fa anys aquestes vinyes de propietat familiar i juntament amb la Marta van començar a elaborar els primers vins. Poc a poc van anar obtenint un reconeixement nacional i internacional.

A la visita a La Vinyeta també vam conèixer de primera mà l’obrador dels formatges i vam poder elaborar els formatges Menut i Borratxo de vaca i de cabra. Quin gran dia vam passar tots junts!