Notícia

Suma't a la campanya “Completa el teu esmorzar  amb un parell d’ous”

Suma't a la campanya “Completa el teu esmorzar amb un parell d’ous”


2019-07-10

A Liderou, com no podia ser d'una altra manera, ens sumem a la nova campanya divulgativa impulsada per l'Organització Interprofessional de l'Ou i els seus Productes (Inprovo) amb el lema “Completa el teu esmorzar amb un parell d’ous”. Segueix-la a Instagram (@la.hueveria) i Twitter (@lahueveria_) i descobreix els nombrosos avantatges d'incloure l'ou a la teva dieta.

A través de diverses micró-càpsules de vídeo en clau d'humor ‘La huevería’ recull instants quotidians amb motius per incorporar l'ou en la nostra alimentació des de primera hora del dia: és molt fàcil i afegeix nutrients molt importants per a totes les etapes de la vida.
 
Inprovo compta per a aquesta campanya amb un ambaixador d'excepció, Saúl Craviotto, quàdruple medallista olímpic i guanyador de Masterchef Celebrity 2: “Com a esportista, puc gaudir d'un aliment amb una alta aportació proteica i poques calories. Com a pare, tinc la tranquil·litat que contribueix a una bona alimentació pels meus fills. I com a enamorat de la cuina, puc cuinar l'ou a qualsevol hora del dia i a tot tipus de receptes”.
 

Per què és important l'ou a l'esmorzar?

 
1. Perquè l’esmorzar de la població espanyola és millorable, segons treballs recents publicats pels experts del Departament de Nutrició i Ciència dels Aliments de la Universitat Complutense de Madrid: la ingesta de calci i vitamina D és insuficient en un alt percentatge de la població, i l’esmorzar hauria de cobrir aproximadament el 20% de les necessitats energètiques diàries. Incloure aliments proteics com l'ou ajudaria a millorar el perfil nutricional de l’esmorzar. 
 
2. Esmorzar adequadament es relaciona amb una millor alimentació en general, un patró dietètic més pròxim a la dieta mediterrània i un menor risc d'obesitat abdominal i altres factors de risc cardiovascular. A més, té un efecte saciant que ajuda a controlar les ganes de picar entre hores i amb poques calories.
 
3. La proteïna de l'ou és una de les de valor biològic més elevat i conté tots els aminoàcids essencials, en proporcions semblants a les que necessita el nostre organisme. A més, diversos nutrients de l'ou com la vitamina B12, la riboflavina, el ferro o el zinc, afavoreixen la funció cognitiva i el rendiment intel·lectual durant tot el dia. Per això, és tan important no saltar-se l’esmorzar… i si és amb ous molt millor!
 
4. Es pot cuinar fàcilment de moltes maneres (en truita, remenat, bullit, a la planxa o fregit…) i és, sens dubte, un dels aliments més versàtils a la nostra cuina. També pots conservar un ou cuit d'un dia per l’altre i prendre´l com un snack ràpid i saludable. Si a més, li afegeixes tomàquet, pebrot o patata, aliments que aporten vitamina C i hidrats de carboni, tindràs un plat complet.
 
5. I perquè és molt bo!
 
Bon profit #EggsLoversLiderou i… ja ho saps: 
 

#Completaelteuesmorzar #ambunparell

 
 
 
 
* Font i fotos: Inprovo
 

Últimes Notícies